Letní pečení je radost. Lahodné červené třešně se hodí nejen jako ozdoba za ucho, ale také do buchet, koláčků, moučníků
Zobrazit více
Najděte si svého farmáře
Letní pečení je radost. Lahodné červené třešně se hodí nejen jako ozdoba za ucho, ale také do buchet, koláčků, moučníků
Zobrazit víceZavařené okurky jsou u nás oblíbenou pochoutkou. Hodí se jako příloha k masu, sýrům nebo rybám, zkrátka ke všemu. Dají se
Zobrazit víceČesnek se v kuchyni používal od dávných dob. Jako jednu z hlavních potravin jej využívali lidé po celé Evropě i ve zbytku
Zobrazit víceJablečné dezerty má každý rád. Jsou rychle hotové a příprava je snadná. Osvěžující dezerty a moučníky plné vitaminů jsou vydatné
Zobrazit víceCibule je královnou kuchyně, vyskytuje se téměř v každém jídle a dodává mu tu pravou chuť. Používá se pod maso, jako
Zobrazit víceUrodila se vám velká úroda na zahrádce nebo jste nakoupili hodně ovoce u farmáře a nevíte co s tím? Zpracujte ovoce
Zobrazit víceSkvělou alternativou ke klasickému vínu jsou vína ovocná. Vyznačují se širokou paletou chutí, vůní i barev. Dělají se z mnoha druhů
Zobrazit víceCibuli lze připravit na mnoho způsobů. Je to jednoduchá potravina, která se hodí k dochucení pokrmů i jako lehká chuťovka. Smaží
Zobrazit víceJablečné buchty jsou neopomenutelnou podzimní klasikou. Ať už teplé pro zahřátí, tak i po studenu jako svěží lahůdka. Pečená jablka
Zobrazit víceČesnekové langoše, housky nebo chleba vždy najdou u strávníků uplatnění. Pečivo s česnekem je příjemně aromatické, chutné a výborně se hodí
Zobrazit více