Česnekové langoše, housky nebo chleba vždy najdou u strávníků uplatnění. Pečivo s česnekem je příjemně aromatické, chutné a výborně se hodí
Zobrazit víceMagazín o zpracování ovoce a zeleniny
5 neobyčejně dobrých meruňkových dezertů
Meruňky jsou skvělé ovoce, které se perfektně hodí do koláčů, dezertů i dortů. Nejsou přeslazené a mají určitou dávku kyselosti,
Zobrazit víceTřešňové buchty v 5x jinak
Letní pečení je radost. Lahodné červené třešně se hodí nejen jako ozdoba za ucho, ale také do buchet, koláčků, moučníků
Zobrazit víceJak zpracovat okurky, meruňky a třešně
Urodila se vám velká úroda na zahrádce nebo jste nakoupili hodně ovoce u farmáře a nevíte co s tím? Zpracujte ovoce
Zobrazit víceMeruňkové knedlíky na 4 způsoby
Knedlíky jsou tradičním pokrmem českých kuchyní, který má mnoho obměn a tvarů. Vyrábějí se z různých surovin, brambor, tvarohu, krupice, housek,
Zobrazit více5 receptů na dobrou meruňkovou marmeládu
Brzy přijde čas zavařování a stánky se naplní ovocem. Meruňky jsou zdravé ovoce, které dobře chutná a má také spoustu
Zobrazit více4 třešňové koláče, na kterých si smlsnete
Sezóna třešní se blíží a zároveň s ní vaření a pečení marmelád, knedlíků, koláčů a buchet. Třešně jsou zdravým ovocem, které
Zobrazit víceKvašáky, po kterých se zapráší
Kvašení zeleniny bylo používané lidmi k uchování zeleniny od dávných dob. Maso se udilo nebo nasolovalo a zelenina, kterou nestačili lidé
Zobrazit víceJak na zavařování okurek, 5 receptů
Zavařené okurky jsou u nás oblíbenou pochoutkou. Hodí se jako příloha k masu, sýrům nebo rybám, zkrátka ke všemu. Dají se
Zobrazit víceJak na domácí ovocná vína
Skvělou alternativou ke klasickému vínu jsou vína ovocná. Vyznačují se širokou paletou chutí, vůní i barev. Dělají se z mnoha druhů
Zobrazit více