Sezóna zavařování je v plném proudu. Určitě máte již zavařené kompoty okurkové, paprikové i květák nebo řepu. Což takhle se pustit
Zobrazit více
Najděte si svého farmáře
Sezóna zavařování je v plném proudu. Určitě máte již zavařené kompoty okurkové, paprikové i květák nebo řepu. Což takhle se pustit
Zobrazit víceJablečné dezerty má každý rád. Jsou rychle hotové a příprava je snadná. Osvěžující dezerty a moučníky plné vitaminů jsou vydatné
Zobrazit víceJablečné buchty jsou neopomenutelnou podzimní klasikou. Ať už teplé pro zahřátí, tak i po studenu jako svěží lahůdka. Pečená jablka
Zobrazit víceAť už český, francouzský nebo americký, jablečné koláče chutnají vždy skvěle. S pomocí kruhové formy vykouzlíte velmi efektní moučníky, které budou
Zobrazit víceJablka jsou tradičním českým ovocem, které se skvěle hodí na pečení i do slaných jídel. Zkuste si upéct třeba jablečný
Zobrazit víceČesnek se v kuchyni používal od dávných dob. Jako jednu z hlavních potravin jej využívali lidé po celé Evropě i ve zbytku
Zobrazit víceCibuli lze připravit na mnoho způsobů. Je to jednoduchá potravina, která se hodí k dochucení pokrmů i jako lehká chuťovka. Smaží
Zobrazit víceOkurky jsou osvěžující zelenina, která obzvláště v létě přijde k duhu. Obsahují až z 90 % vodu, takže rychle doplní tekutiny a jsou
Zobrazit víceVoňavá a sladká levandule se svými drobnými fialovými kvítky je symbolem francouzské Provence. Je významnou léčivou rostlinou s mnoha pozitivními účinky
Zobrazit víceCibule je královnou kuchyně, vyskytuje se téměř v každém jídle a dodává mu tu pravou chuť. Používá se pod maso, jako
Zobrazit více