Okurky jsou osvěžující zelenina, která obzvláště v létě přijde k duhu. Obsahují až z 90 % vodu, takže rychle doplní tekutiny a jsou
Zobrazit více
Najděte si svého farmáře
Okurky jsou osvěžující zelenina, která obzvláště v létě přijde k duhu. Obsahují až z 90 % vodu, takže rychle doplní tekutiny a jsou
Zobrazit více
Ať už český, francouzský nebo americký, jablečné koláče chutnají vždy skvěle. S pomocí kruhové formy vykouzlíte velmi efektní moučníky, které budou
Zobrazit více
Knedlíky jsou tradičním pokrmem českých kuchyní, který má mnoho obměn a tvarů. Vyrábějí se z různých surovin, brambor, tvarohu, krupice, housek,
Zobrazit více
Brzy přijde čas zavařování a stánky se naplní ovocem. Meruňky jsou zdravé ovoce, které dobře chutná a má také spoustu
Zobrazit více
Meruňky jsou skvělé ovoce, které se perfektně hodí do koláčů, dezertů i dortů. Nejsou přeslazené a mají určitou dávku kyselosti,
Zobrazit více
Sezóna třešní se blíží a zároveň s ní vaření a pečení marmelád, knedlíků, koláčů a buchet. Třešně jsou zdravým ovocem, které
Zobrazit více
Voňavá a sladká levandule se svými drobnými fialovými kvítky je symbolem francouzské Provence. Je významnou léčivou rostlinou s mnoha pozitivními účinky
Zobrazit více
Jablka jsou tradičním českým ovocem, které se skvěle hodí na pečení i do slaných jídel. Zkuste si upéct třeba jablečný
Zobrazit více
Kvašení zeleniny bylo používané lidmi k uchování zeleniny od dávných dob. Maso se udilo nebo nasolovalo a zelenina, kterou nestačili lidé
Zobrazit více
Sezóna zavařování je v plném proudu. Určitě máte již zavařené kompoty okurkové, paprikové i květák nebo řepu. Což takhle se pustit
Zobrazit více